Op ontdekkingstocht

neerijnen • De boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen organiseert dinsdag 26 februari een ontdekkingstocht voor ouders en grootouders en hun kinderen of kleinkinderen op landgoed Waardenburg en Neerijnen.

Onderweg op expeditie vertelt de boswachter allerlei weetjes over de natuur en laat hij de kinderen een aantal opdrachten doen. Zo komen ze spelenderwijs meer over het gebied te weten en zullen ze ontdekken of de natuur nog in winterrust is. Zit er leven in de boomknoppen? En houden alle dieren een winterslaap? Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

De excursie start om 14:00 uur op de parkeerplaats van Stroomhuis Neerijnen aan de Van Pallandtweg 1 in Neerijnen. De activiteit duurt zo'n 1,5 uur.

Deelname kost 5 euro per persoon, kinderen van 6 tot en met 12 jaar betalen 2,50 euro per persoon. Donateurs van het Geldersch Landschap & Kasteelen kunnen gratis mee op vertoon van een geldige donateurspas. Reserveren is noodzakelijk, dit kan via de website. Meer informatie is te verkrijgen bij Anton van der Velde, tel. 06-16651048 of Fieke Vos, tel. 06-42800802.


q www.glk.nl/activiteiten