Beesd blijft te veel fouten maken en verliest weer

alem • Beesd ging in de stromende regen bij Alem met 5-3 onderuit. "Voor het publiek was het een leuke wedstrijd, maar er waren niet zoveel toeschouwers met dit weer", zag Beesd-trainer Dick Wammes. "Voor mij als trainer was het niet zo fijn."

Het verschil tussen beide ploegen zat hem voor rust vooral in het afmaken van de kansen. "Alem maakt er twee uit vier kansen, wij krijgen drie kansen en scoren niet", zei Wammes, die in de rust met een 2-0 achterstand de bui al zag hangen. Beesd hield de wedstrijd echter lang spannend. "We maakten wel telkens de aansluitingstreffer, maar verder kwamen we niet."
Na de 2-1 van Bram Wakker herstelde Alem de marge van twee doelpunten weer en niet veel later kreeg Beesd-aanvoerder Coen Verwolf zijn tweede gele kaart. Tegen tien man zorgde Jarno van de Water voor de 3-2.

Na de 4-2 maakte Kevin Kruissen van elf meter de 4-3, maar het slotakkoord was weer voor de thuisploeg. Ook Alem kreeg een strafschop, waarbij Beesd-doelman Damian van Asch met rood werd weggestuurd. Kruissen kon als keeper de penalty niet stoppen.

Naïef

"We blijven te veel domme dingen doen en die worden afgestraft", analyseerde Wammes. "Als we zo naïef blijven spelen, wordt het moeilijk om te winnen. We maken genoeg doelpunten, maar krijgen er ook veel tegen."