HSSC'61 tevreden met punt

sprang-capelle • HSSC"61 pakte op bezoek bij sv Capelle een verdienstelijk punt. Het uitvallen van Koen Looy bleek belangrijk bij de gasten en vormde een smet op de wedstrijd. "We begonnen namelijk heel goed", zei trainer Gerrit Molenaar. "Met een schot van Looy net langs de paal en één van Bas Scheenhart tégen de paal hadden we op voorsprong moeten komen." Na een halfuur viel Looy - waarschijnlijk met een hersenschudding - uit en dat was volgens Molenaar de ommekeer. "Dat was wel even een klap voor ons. Ik denk dat hij misschien wel de beste linkshalf van deze afdeling is", was Molenaar bijzonder complimenteus. "Maar we zijn hier echt wel tevreden mee. We maken een goede ontwikkeling door."


Asperen verliest bij Sparta'30

andel • Asperen verloor met 4-2 bij Sparta'30. De ploeg van trainer Jaap van Hattem kwam twee keer slecht uit de kleedkamer en kwam tegen de stugge thuisploeg nooit echt goed in de wedstrijd. "We hebben wel aardige fases gehad en er was lange tijd niet echt iets aan de hand, maar uiteindelijk hebben we de wedstrijd op het middenveld verloren. Zij knokken er hard voor en het is een ploeg waar je moeilijk van wint", zei Van Hattem.

De thuisploeg kwam al vroeg op voorsprong. De bal ging na twee minuten op de stip: 1-0. Tareq Ibrahim tekende voor de 1-1 ruststand. Na rust liep de thuisploeg uit naar 4-1. In blessuretijd deed Asperen nog wat terug. Carlo van Santen bepaalde de eindstand op 4-2.