Leerdam Sport onderuit na vroege voorsprong

leerdam • Leerdam Sport ging thuis tegen Zuilichem na een vroege voorsprong nog royaal onderuit. Een snelle tegengoal na een 1-3 ruststand baatte Leerdam Sport niet, want Zuilichem won verdiend met 2-5. In de tiende minuut zorgde topscorer Reynaldo Zandhuizen voor 1-0. Na twintig minuten vloerde Mark Steenbeek spits Michel Kooyman en captain Patrick Kooyman benutte de terechte strafschop: 1-1. Even later verdween een terugspeelbal van Omer Faruk Duman via de half mistrappende keeper Umit Gokdemir in eigen doel: 1-2. Na een misser van Tim Verdier maakte Michel Kooyman er na een half uur 1-3 van. Meteen na de thee schoot Eloys Tapirima uit een voorzet van Dick Schaaij 2-3 binnen. In de tweede helft troffen Schaaij en invaller Enes Sarikaya de paal, maar na de 2-4 van Patrick Kooyman uit een tweede penalty na een overtreding van keeper Gokdemir was het beslist. Vlak voor tijd maakte Michel Kooyman zijn tweede doelpunt: 2-5. Voorlopig hoeft Leerdam Sport zich geen illusies over een prijs te maken.