Oranje Wit te sterk voor LRC

dordrecht • De 5-0 nederlaag van LRC bij Oranje Wit vertelde misschien niet het hele verhaal van de wedstrijd, maar trainer Rob Hilbers was realistisch. "We zijn niet helemaal weggespeeld, maar die cijfers staan er wel." Zeker voor rust had LRC meer in te brengen dan de 2-0 ruststand deed vermoeden. "We hebben in de eerste helft vier echt goede kansen gekregen, maar Oranje Wit was een stuk effectiever", vond Hilbers. "Na de 3-0 na rust heb je maar één optie en dat is va banque spelen", wist Hilbers. "We misten een grote kans en dan is het eigenlijk klaar. Dat het nog 5-0 wordt, kan ik mijn ploeg niet eens verwijten", besloot Hilbers.


Zuur gevoel WNC

heerjansdam • Vooraf had WNC-trainer Cor Prein getekend voor een punt bij nummer drie Heerjansdam. "Maar achteraf had er meer in gezeten", vond Prein na het 1-1 gelijkspel. "We hebben gewoon een prima wedstrijd gespeeld. Zeker voor rust hadden we een overwicht, maar we laten na de 0-1 te maken." Na rust begon de thuisploeg sterker, maar WNC nam na een uur spelen de leiding via Willem-Paul van der Heijden. "Daarna krijgen we via Michael Soepnel heel snel de kans op de 0-2. Als die valt, is het gespeeld", zei Prein. Tien minuten voor tijd viel vervolgens de 1-1.


Heukelum verliest

wijk en aalburg • Heukelum-trainer Marco Verbeek was absoluut niet blij na de 3-0 nederlaag bij Wilhelmina'26. "Wat we hebben laten zien, was Heukelum-onwaardig", vond Verbeek. "Een week na een thuisnederlaag tegen Zwaluwe verwacht ik dat iedereen 100% geeft. Dat is vandaag niet gebeurd." En dus zakt Heukelum opnieuw verder weg op de ranglijst van de 2e klasse F. Verbeek wil daar nog niet te veel naar kijken. "Daar hebben we toch geen invloed op. Als we weer wat completer worden, zijn we goed genoeg om in deze competitie in de middenmoot te eindigen."