Vuren laat ten onder tegen sv Capelle

vuren • Tegen titelkandidaat sv Capelle toonde Vuren veerkracht, maar ging het wel met 3-4 onderuit.

In de uitwedstrijd won Vuren nog met 1-5 en dus wist de ploeg van Ron Vlot dat de gasten iets hadden goed te maken. "En zij hebben gewoon een prima ploeg", zei Vlot. "Ze waren iets volwassener en voetbalden wat verzorgder dan wij, maar we hebben het wel gewoon goed gedaan." Vuren kwam op voorsprong uit een vrije trap van Luuk van der Vliet. De gasten draaiden de score al voor rust om en gingen met 1-2 aan de thee. Toen na rust al snel de 1-3 viel, had Vlot er een hard hoofd in. "Maar we pakten het goed op, na de 2-3 raakten zij wat gefrustreerd." Timothy Bonthuis kopte die treffer op aangeven van Luuk van der Vliet binnen. Diezelfde Van der Vliet leek het goudhaantje te worden toen hij zijn tweede doelpunt van de middag maakte en voor de 3-3 zorgde. Capelle kreeg al snel daarna de kans om toch weer op voorsprong te komen toen de bal op de stip ging en Lorenzo Kooiman zijn tweede gele kaart kreeg. Jacco Versluis stopte de strafschop echter en Vuren leek nog een punt te gaan pakken. Vlak voor tijd liep de wedstrijd enigszins uit de hand. Danny Muilenburg werd uit balans gebracht en kreeg de bal op zijn hand. Capelle kreeg een vrije trap en scoorde daaruit de 3-4. Daarna ontstond er zoveel tumult dat Muilenburg en twee spelers van de gasten rood kregen en de wedstrijd even werd stilgelegd.