Rick van der Loo blijft bij LRC

leerdam • Rick van Loo zal ook volgend seizoen de kleuren van LRC Leerdam dragen. Van Loo, afkomstig uit de eigen jeugdopleiding, heeft aangegeven op het Glaspark te blijven spelen. Ook Joeri van Iperen, met zijn nooit aflatende inzet belangrijk voor de middenveldbezetting, heeft aangegeven volgend seizoen voor LRC Leerdam te zullen uitkomen.

LRC moet wel op zoek naar nieuwe leiders. Ton Broere en Henry van Hattem zullen deze functie volgend seizoen wegens drukke werkzaamheden niet meer vervullen.


Wesley Swets van LRC naar Unitas

leerdam • Wesley Swets verruilt LRC Leerdam volgend seizoen voor zondaghoofdklasser Unitas. Swets, die de jeugdopleiding van ASV Arkel doorliep en ook een seizoen voor Unitas-zaterdag uitkwam, is één van de sterkhouders van de Leerdamse eersteklasser. De verdediger gaat de uitdaging aan weer een stapje omhoog te doen.


Toby Mulder weg bij SteDoCo

hoornaar • De afgelopen zomer van Kozakken Boys overgekomen Toby Mulder vertrekt aan het einde van het seizoen alweer bij SteDoCo.
Marlon Pereira heeft zijn contract daarentegen met twee seizoenen verlengd. De 31-jarige middenvelder Pereira, die ook in de verdediging inzetbaar is, kwam dit seizoen over van tweededivisionist Jong Sparta.