Vijfde sing-in in Leerdam

leerdam • Comité Sing-in Leerdam organiseert zondag 17 maart voor de vijfde keer een sing-in. Iedereen die van praiseliederen houdt, is welkom. Thema is 'Samen in Zijn naam'. De begeleiding wordt verzorgd door een samengestelde sing-in-band. Aanvang is 19:30 uur. Er is geen entree, maar wel een deurcollecte. De sing-in wordt gehouden in het gebouw van de Nederlands gereformeerde kerk aan de Hoogstraat 80. Na afloop is er gelegenheid voor ontmoeting met koffie, thee en frisdrank.


Beeldhouwen met Gerard Akerboom

leerdam • Gerard Akerboom organiseert zaterdag 16 en zondag 17 februari voor de laatste keer een cursus beeldhouwen bij het Kampeerbosje Leerdam. Zowel beginnende als gevorderde deelnemers zijn welkom, ze maken onder begeleiding van Akerboom een stenen beeld. Er is veel aandacht voor techniek én het scheppingsproces. Meer informatie over de praktische zaken is te vinden op de website van Akerboom. Informatie over het Kampeerbosje Leerdam is te verkrijgen via 0345- 623600.

q www.ateliergerardakerboom.nl


Voor mensen met moeilijke voeten

leerdam • Jonker Speciaal Schoeisel uit Wadenoijen organiseert dinsdag 12 februari in Leerdam een bijeenkomst voor mensen met moeilijke voeten. De verkoopochtend vindt plaats in de centrale hal van zorgcentrum Emma. Belangstellenden zijn van 10:00 tot 12:00 uur welkom. Jonker Speciaal Schoeisel is al bijna 20 jaar gespecialiseerd in schoenen en pantoffels in veel verschillende lengte- en wijdtematen. De ideale oplossing voor mensen met bijvoorbeeld gevoelige of opgezwollen voeten of enkels, steunkousen, zwachtels, beugels, eksterogen, hamertenen of steunzolen. De toegang is gratis.