Only for Men tennistoernooi in Rumpt

rumpt • Het Only for Men Heren Dubbel tennistoernooi wordt dit jaar gehouden van woensdag 13 tot en met zondag 17 maart.

Het gaat ook dit jaar weer om een toernooi, waarbij mannen het tegen elkaar op nemen. Dit toernooi wordt gehouden in samenwerking met GLTC en Rhelico en staat in het teken van de Mannen voor Mannen Stichting. Inschrijven voor het Only for Men Heren Dubbel tennistoernooi is mogelijk via mijnknltb.toernooi.nl in de speelsterkten herendubbel 2-3-4-5-6 en 7. Voor de categorieën 2, 3 en 4 geldt er geen leeftijdgrens, voor de overige categorieën geldt een minimale leeftijd van 17 jaar. Het tennistoernooi vindt plaats bij TV Rhelico, Boutensteinseweg 2a in Rumpt. Als publiekstrekker nemen in het weekend een aantal categorie 1 spelers het tegen elkaar op in een speciale invitatiepoule.

Het belooft een echt mannentoernooi te worden met alleen herendubbel wedstrijden, een spectaculaire loterij, een clinic voor de jeugd en heerlijke hapjes & drankjes. Bovendien wordt er €4.000 aan prijzengeld verdeeld onder de winnaars. Het inschrijfgeld bedraagt €15,-, waarvan de helft naar de Mannen voor Mannen Stichting gaat. Deelnemers aan dit toernooi steunen direct het goede doel. De volledige opbrengst van het toernooi wordt gedoneerd aan de Mannen voor Mannen Stichting, een initiatief van mannenmodeketen Only for Men. Only for Men vertegenwoordigt de mannen van Nederland op het gebied van mode, maar wil zich graag breder inzetten. Het goede doel van de Mannen voor Mannen Stichting is prostaatkanker. Er is voor dit doel gekozen, omdat prostaatkanker één van de meest voorkomende ziektes is onder mannen.

De stichting zamelt geld in voor het KWF om onderzoeken te steunen, extra voorlichting te geven en patiënten te ondersteunen.