• De voorbereidingen voor De Roerganger zijn begonnen.
• De voorbereidingen voor De Roerganger zijn begonnen. Foto: Rick den Besten

Mediapartner van de Sleepbootdagen

vianen • De voorbereidingen voor een nieuwe uitgave van De Roerganger, het magazine dat altijd voorafgaand aan de Nationale Sleepbootdagen verschijnt, zijn in volle gang.

Het thema van het nautische evenement in Vianen is al bekend: brandveiligheid aan boord. Het Kontakt Edities is ook dit jaar weer trotse mediapartner van de Sleepbootdagen. Dit betekent dat de redactionele, commerciële en opmaakafdeling van het bedrijf zich weer gaan storten op het maken van een mooi magazine voorafgaand aan het evenement. Voorzitter van stichting Sleepbootdagen Vianen, Anné Middendorp - tweede van links op de foto - is blij met de samenwerking. "We kunnen lezen en schrijven met de mensen van Het Kontakt." Ook eindredacteur Janneke Kok - tweede van rechts op de foto - heeft er weer zin in. "Het thema biedt weer volop redactionele invalshoeken." Secretaris van de stichting, Henk Lammertink - uiterst rechts op de foto - wil ondertussen nog niet al teveel loslaten over het precieze programma. Want natuurlijk staat nog niet alles honderd procent vast.

Aan de dtp-leider van Het Kontakt, Annie Molenaar - midden op de foto - en haar team de taak om het magazine dat voorafgaand aan het evenement verschijnt, weer mooi te laten ogen. En binnendienstmedewerker Monique Hoogendoorn - links op de foto - werkt samen met haar collega Maja de Keijzer én natuurlijk media-adviseur Jolanda Smit hard aan het overtuigen van de ondernemers uit de regio om hun commerciële medewerking te verlenen aan de uitgave.

De Nationale Sleepdagen zijn dit jaar op donderdag 30, vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni in Vianen.