Nieuwjaarsconcert Harp & Luit in Vuren

vuren • Brassband Harp & Luit trapt het jaar muzikaal af met een nieuwjaarsconcert op vrijdagavond 25 januari. Locatie is dorpshuis De Koels in Vuren. Met onder andere de traditionele 'Tritsch-Tratsch-Polka' en een drankje wil het orkest het nieuwe jaar inluiden en proosten op een mooi muzikaal jaar. Een bijzonder jaar voor de muziekvereniging, want volgend jaar viert ze haar 100-jarig bestaan. De voorbereidingen voor het eeuwfeest zijn al in volle gang. Het concert begint om 20:00 uur en de toegang is gratis. De zaal is vanaf 19:30 uur open.


Waterpolotoernooi voor basisscholen

vianen • Zwemvereniging De Albatros organiseert dinsdag 19 maart haar jaarlijkse schoolwaterpolotoernooi in sportcentrum Helsdingen. Het toernooi is speciaal bedoeld voor kinderen uit de groepen 5 tot en met 8 (deelnemers moeten in bezit zijn van zwemdiploma A). Bij het schoolwaterpolotoernooi spelen de scholen tegen elkaar met een of meerdere teams. Een team bestaat uit minimaal zes spelers waarvan er vijf spelen. Omdat kinderen zonder waterpoloervaring ook mee kunnen doen, wordt er gespeeld met kleine doeltjes en op kleinere velden. Tevens ligt de spelbegeleider in het water om de kinderen te helpen met de wedstrijd. De inschrijving staat open voor alle scholen in de gemeente Vijfheerenlanden. De wedstrijden worden gespeeld in sportcentrum Helsdingen in Vianen van 18:30 tot 20:00 uur. Het toernooi wordt dit jaar al weer voor de twaalfde keer georganiseerd door De Albatros. Scholen kunnen de teams tot donderdag 14 februari aanmelden op schooltoernooi@zvalbatros.nl. Via dit e-mailadres is ook meer informatie op te vragen.

q www.facebook.com/ZVdeAlbatros


Bingoavond bij West-End

leerdam • Wijkvereniging West-End organiseert zaterdag 26 januari een bingoavond in het wijkcentrum aan de P.M. van Gentstraat in Leerdam. Als hoofdprijs is er 200 euro te winnen. Het wijkcentrum is vanaf 18:30 uur open. De bingoavond begint om 19:30 uur. Iedereen is welkom.