ASH opent clubgebouw en LRC-trainer verlengt

regio • Het clubgebouw van ASH uit Hellouw wordt zaterdag 5 januari officieel geopend.

Al in de zomer van 2016 werden drie nieuwe kleedkamers en een nieuwe bestuurskamer gebouwd. In 2017 werden bestaande kleedkamers gerenoveerd, een ruimte voor trainingsmaterialen ingericht en kwamen de ruimtes voor scheidsrechters en de verzorging gereed. Dit jaar werden het dak en het kantinedeel aangepakt. Op de nieuwjaarsreceptie van 16:00-18:00 uur wordt het gebouw geopend.

Rob Hilbers blijft hoofdtrainer LRC

leerdam • Rob Hilbers is ook volgend seizoen hoofdtrainer van LRC. Dat werd in Leerdam door LRC-voorzitter Raf Montezinos direct na afloop van de bekermatch tegen Bergeijk bekend gemaakt. Hilbers is nu aan zijn eerste jaar bij LRC bezig.

Rob Hilbers is blij met de contractverlenging: "Ik heb het bij LRC prima naar mijn zin. Het is enorm leuk met een jonge groep en veel eigen jongens van de club. Ons begin in de competitie was moeizaam, maar na enkele kleine veranderingen is het kwartje gevallen. We doen het prima in de tweede periode, maar de ambities moeten realistisch blijven. LRC staat in de eerste klasse nu waar het hoort. Onze doelen blijven ongewijzigd: minimaal handhaven in de eerste klasse en onszelf verder ontwikkelen."