• Bart van Snippenberg met zijn vrouw Michelle.
• Bart van Snippenberg met zijn vrouw Michelle. Foto: Dick Aanen

Autobedrijf De Hagen naar grotere hal

vianen • Autobedrijf De Hagen in Vianen is verhuisd naar een gloednieuw pand op Gaasperwaard, het bedrijventerrein tussen Hagestein en het nieuwe dorp Hoef en Haag. Na 45 jaar heeft Bart van Snippenberg het oude vertrouwde pand aan de Vijfheerenlanden in de wijk De Hagen achter zich gelaten

Dat is best wel een beetje met pijn in het hart, geeft Bart toe. "We hebben daar immers een heel goede band opgebouwd met de bewoners uit de wijk. We hadden een aanloopfunctie. Mensen kwamen graag bij ons, ook voor een gezellig praatje. Ook in het nieuwe pand staan we klaar voor onze klanten"

Meer mogelijkheden

Het oude pand was overigens ook te klein en gedateerd. Het ruime pand aan de Spadesteek 8 biedt veel meer mogelijkheden. "Dit pand is met 250 vierkante meter bijna twee keer zo groot als ons oude pand. We hebben hier de beschikking over drie nieuwe bruggen. Eén daarvan kan 5000 kilo tillen en is dus ook geschikt voor campers en grotere bestelbussen."

Woensdag werden de eerste reparaties en keuringen verricht in het nieuwe pand. De vaste klanten zijn inmiddels geïnformeerd over de verhuizing naar Gaasperwaard. "Voor sommige klanten is het een paar minuten verder rijden. Daarom hebben we naast vervangend vervoer en leenfietsen ook haal- en brengservice. Klanten kunnen overigens ook wachten op de reparatie."

Compleet pakket

Autobedrijf De Hagen biedt een compleet pakket van diensten aan, met de nadruk op vakkundige reparatie en onderhoud van auto's. Het bedrijf is merkonafhankelijk, maar beschikt wel over dezelfde technische gegevens als de merkdealer. Bij een reparatie of keuring komt de fabrieksgarantie niet in gevaar. Autobedrijf De Hagen is al 45 jaar lid van de BOVAG.

Het bedrijf werkt met een klein team, met aandacht voor persoonlijk contact. Naast Bart is er één medewerker. Vanaf het nieuwe jaar gaat Michelle, de vrouw van Bart, de administratie verzorgen.

q https://autobedrijfdehagen.nl/