Herovina met goed gevoel winterstop in

herwijnen • Herovina gaat met een goed gevoel de winterstop in. Tegen Zuilichem won de ploeg van Glenn Calor met 3-2 en passeerde daarmee zijn tegenstander op de ranglijst. Herovina staat nu op de vijfde plek met 21 punten, één punt meer dan Zuilichem. Herovina maakte voor rust het verschil in de subtopper. Kevin Steenbruggen maakte de 1-0. Maarten Lievaart zorgde voor de 2-0 ruststand. "In het begin hadden we het nog even lastig met hun lopende mensen en kwamen we een paar keer goed weg. Daarna pakten we het goed op en stonden bij rust verdiend op voorsprong", zei trainer Glenn Calor. Direct na de thee werd het via de 2-1 toch nog spannend. Jeffrey van der Meijden bracht de marge weer op twee doelpunten, maar rustig achterover leunen was er in Herwijnen niet bij. Verder dan de 3-2 liet de thuisploeg het echter niet komen.