• Bij de clip 'Geen weg meer terug' hoort ook een videoclip.
• Bij de clip 'Geen weg meer terug' hoort ook een videoclip. Foto: PR LDM Vision

LDM Vision brengt single Leerdamse uit

leerdam • Het Leerdamse label LDM Vision van Arjan Kersten brengt in januari de single 'Geen weg meer terug' van de ook uit de Glasstad afkomstige zangeres Cher uit.

Nou Arjan, vertel eens wat over jezelf.
"Ik ben Arjan Kersten, ook wel bekend als dj Arimann. Ik kom uit Leerdam en ben de eigenaar van het label LDM Vision. LDM Vision staat voor: 'Less dreams more vision'."

Met welke activiteiten houdt LDM Vision zich bezig?

"LDM Vision brengt muziek uit met daarbij behorend videoclips. Daarvoor werken we samen met andere dj's, treden we op festivals en muziekevenementen op. Jonge talenten of andere muzikanten kunnen onder mijn label hun muziek en ook videoclip uitbrengen."

Wat voor activiteiten hebben tot nu toe plaatsgevonden onder jouw label?
"Er ligt nu een kant-en-klare muziektrack op de plank, waarvan ook de videoclip zo goed als af is. De verwachting is dat deze singel in januari 2019 uitkomt. De titel is 'Geen weg meer terug' en de track is gemaakt met de Leerdamse zangeres Cher. Er is een merchandisepagina online beschikbaar en het is de bedoeling dat het verder uitgebreid gaat worden. Eind oktober hebben wij een muziekevenement georganiseerd om geld op te hallen voor KWF Kankerbestrijding. De avond was zeer goed geslaagd, mede dankzij de hulp vijf andere dj's uit heel Nederland."

Wat kan je nog meer vertellen over je nieuwe track 'Geen weg meer terug'?
"Ik zou zeggen: ga het zelf luisteren wanneer het uitkomt. Het enige wat ik er over kwijt wil is dat het een freestyletrack is."

Waar ben je verder mee bezig?
"Ik ben druk bezig met nieuwe tracks voor een EP-album."

Wat voor motivatie heb je gehad om muziek te maken en uit te brengen?
"Door een zeer nare ervaring in mijn jeugd, ik verloor toen een zeer dierbare vriend. Na het incident heb ik mijn steun gevonden in het maken van muziek en songteksten te schrijven. Dat heeft me geholpen om mijn verdriet te verwerken."

Ik zie dat je veel tatoeages hebt. Hebben deze nog betekenis?

"Er kijken wel vaker mensen naar mijn tatoeages, ik zie er misschien ruig of als een vechtersbaas uit, maar zo ben ik absoluut niet. Mijn tatoeages zijn meer een vorm van emoties uiten, zowel respect naar overledenen als naar familie en vrienden om me heen."

Tot slot, wat is jouw levensmotto?
"Je moet blijven geloven in je dromen en geef het vooral niet op wanneer het tegen zit."


q www.ldmvision.nl