Knappe winst NDV

nieuwland • Voor de competitie van Zuid-Holland Zuid behaalde het eerste zestal van NDV uit Nieuwland een verrassende 8-4 overwinning op Denk en Zet uit Brandwijk.

NDV begon de wedstrijd met een 2-0 voorsprong, omdat de tegenstander met een speler minder verscheen. Albert van de Berg speelde remise en de voorsprong werd uitgebreid door winst van Cees J. de Jong. Ko Heikoop verloor, maar Pelle Sterk stelde door winst de zege veilig. Jan Alting haalde een knappe remise en bracht de eindstand op 8-4.

Het tweede zestal won met dezelfde cijfers van De Kroonschijf uit Mookhoek. Voor de onderlinge bordenbezetting werd één wedstrijd gespeeld: Arie de Ruiter-Harry Kramer 1-1.


Bridgeclub Beesd

beesd • Bridgeclub Beesd was afgelopen woensdag 12 december te gast bij voetbalvereniging Beesd aan de Sportlaan. Zitting drie in de derde ronde werd gespeeld in het gezellige clubhuis van de voetbalclub.

De uitslag: 1. Mari Jägers & Lenie Versteegh 64,82%, 2. Cor van Alphen & Gerry Versteegh 64,45%, 3. Riet de Keijzer & Rinske Barlo 60,34%, 4. Maarten Bults & Jan van der Lingen 59,14%, 5. Marion Hovestadt & Johanna Schevers 56,64% en 6.Toos Jongerius & Janske van de Water 56,07%.
De volledige uitslag is te vinden op de website van de club: https://www.nbbclubsites.nl/club/2052/uitslagen.