Gerrit Molenaar en Ron Vlot gaan voor derde jaar

regio • Met de winterstop in zicht zijn de meeste clubs alweer bezig met volgend seizoen. HSSC'61, Vuren en SVS'65 verlengden het contract met hun trainer. Rhelico en Olav van Rijkom gaan uit elkaar.

Bij HSSC'61 gaat Gerrit Molenaar zijn derde seizoen in. Bestuur, technische commissie en spelersgroep 'zien meer dan voldoende draagvlak' voor een derde seizoen met Molenaar. 'Op jacht naar fraaie resultaten met een positieve spelopvatting', luidt het credo. Molenaar zelf was ook in voor een langer verblijf bij HSSC'61, dat momenteel achtste staat in de 3e klasse D.

Ook Ron Vlot plakt bij Vuren nog een derde jaar vast aan zijn verblijf. Vlot, de spelersgroep en het bestuur wilden graag met elkaar verder en kwamen dus een contractverlenging van een jaar overeen. Ook bij SVS'65 werd het contract van de hoofdtrainer verlengd. Dat betekent dat José van de Ven zijn tweede seizoen ingaat in Spijk.

Rhelico en Olav van Rijkom gaan na dit seizoen na twee jaar uit elkaar. Van Rijkom werd vorig jaar door Rhelico aangesteld als eerste hoofdtrainer van de club die overstapte van het zondag- naar het zaterdagvoetbal. "Je moet ook naar de langere termijn kijken. En dan denk ik niet dat ik de juiste trainer ben voor deze club. De sfeer is nu prima en ik wil niet dat er volgend seizoen ergernis ontstaat. Onze visies liggen gewoon te ver uit elkaar."