• Eerdere editie van de Samenloop voor Hoop.
• Eerdere editie van de Samenloop voor Hoop. Foto: Jeroen de Bruin

Aandacht voor Samenloop voor Hoop

leerdam • Het team van Samenloop voor Hoop staat zaterdag 15 december van 10:00 tot 19:00 uur op de kerstmarkt in Leerdam.

"We informeren tijdens de kerstmarkt graag iedereen over dit bijzondere evenement én natuurlijk waarom je mee moet doen", vertelt Michel Mostert van de organisatie. "Daarnaast kan je bij ons terecht voor een heerlijke winterse hap."


Samenloop voor Hoop

Samenloop voor Hoop Leerdam 2019 wordt een groots spektakel. Op vrijdag 4 en zaterdag 5 oktober wordt er gedurende een 24 uur durende wandelestafette samen stil bij kanker en vieren we het leven. Er zijn verschillende ceremonies, muziekoptredens, acties van deelnemers die op een bijzondere wijze geld inzamelen voor kankeronderzoek en nog veel meer.


Kick-off

Op zaterdag 19 januari is de officiële kick-off van Samenloop voor Hoop Leerdam 2019. Teams kunnen vanaf die dag worden ingeschreven. De Leerdamse organisatie is dan van 10:00 tot 16:00 uur in het centrum van Leerdam. Vanaf zaterdag 19 januari is het ook mogelijk om loten en kaarsenzakken te kopen.

Bedrijven kunnen de Samenloop voor Hoop Leerdam ook steunen. Door bijvoorbeeld een bedrag te doneren, dit gaat dan weer naar KWF Kankerbestrijding. Geïnteresseerde ondernemers kunnen een e-mail sturen naar leerdam@samenloopvoorhoop.nl.

Meer informatie over Samenloop voor Hoop is te vinden op de website.


q samenloopvoorhoop.nl/leerdam