SVS'65 mentaal en fysiek te sterk voor Rhelico: 0-4

rumpt • Rhelico ging op eigen veld met 0-4 onderuit tegen SVS'65. "Zij hadden de wil om te winnen", zag Rhelico-trainer Olav van Rijkom. "We zijn afgetroefd op mentaliteit."

José van de Ven, die afgelopen week zijn contract in Spijk verlengde, was tevreden over zijn ploeg. "Het eerste uur hebben we prima gespeeld. We waren fysiek sterker en wonnen de duels. Daarna werd het wel minder."

Klaar

SVS'65 was al voor rust zo goed als klaar met de thuisploeg. Na een halfuur maakte Max Vrolijks de 0-1. Bart van Andel verdubbelde uit een vrije trap de voorsprong van de gasten. Nog voor de rust scoorde topschutter Robin IJsselstijn met zijn zevende sei-zoenstreffer het derde Spijkse doelpunt.

Met de 0-3 achterstand kon alleen een snelle treffer na rust de thuisploeg terug in de wedstrijd helpen. "Dat probeerden we ook wel, maar zij scoorden. En toen werd het een gezapige wedstrijd. Zij hoefden niet meer en wij konden het niet", zei Van Rijkom.

Jerzy Timmermans maakte kort na rust de 0-4. "Daarna werden we slordiger. Voor de 0-1 hadden we al wat kansen gemist en nu speelden we onze aanvallen ook niet goed uit. Maar met 0-4 in een uitwedstrijd bij Rhelico mogen wij echt wel tevreden zijn", vond Van de Ven.