Heukelum thuis onderuit

heukelum • Heukelum ging met 1-4 onderuit tegen Woudrichem. Trainer Marco Verbeek vond dat de gasten verdiend met de punten weg gingen. "De uitslag vertelt niet het hele verhaal, maar zij hebben wel terecht gewonnen." Heukelum begon nog goed aan de wedstrijd en kwam via Benjamin Meijdam al snel op voorsprong. "Maar daarna werden we steeds verder teruggedrongen. We kregen geen grip op ze", analyseerde Verbeek.
Na een halfuur maakte Woudrichem gelijk en een kwartier na rust viel de 1-2. "Terwijl wij tussendoor een aantal heel aardige kansen kregen", doelde Verbeek op mogelijkheden voor de broertjes Meijdam en Tim Schwebke. Na de 1-2 moest Heukelum met tien man verder toen Robin Boekhout zijn tweede gele kaart kreeg. "En daarna counterden zij het prima uit", besloot Verbeek.


Beesd voor niks naar Rosmalen

rosmalen • De spelers van Beesd waren al op het complex van Maliskamp toen de scheidsrechter het veld alsnog afkeurde en de wedstrijd tussen de koploper en hekkensluiter afgelastte. Spelers en staf van Beesd baalden daar behoorlijk van. "We hoorden op het laatste moment dat er een herkeuring was, dus hebben we nog even gewacht. Als je dan het bericht krijgt dat het doorgaat, verwacht je niet dat je meteen weer terug kunt", zei trainer Dick Wammes. "Erg jammer, want vorige week werd de wedstrijd bij ons ook al afgelast. En na onze eerste overwinning hoopten we natuurlijk snel door te kunnen."