Vianen redt het niet tegen HMS: 0-3

vianen • Bij het zo goed aan de competitie begonnen Vianen houdt het de laatste weken niet over. Na de 0-3 nederlaag tegen HMS staat de teller op 1 punt uit de laatste zes duels. Met de wind in de rug maakten de Utrechters voor rust de dienst uit. Na een kwartier profiteerden ze van een fout, een kwartier later kwamen ze op soortgelijke wijze op 0-2. Kort daarop beslisten de gasten de wedstrijd toen ze er na een goede aanval over de vleugel 0-3 van maakten. De tricolores hadden voor rust best wat terug kunnen doen, maar de kansen die Dean Brookman, Mitchell Akkerman en Jort Binnenveld kregen, leverden niets op. Door Akkerman en Danny Stijsiger te wisselen voor Bernard Schreuders en Jaouad Bouchikhi kwam er in de tweede helft meer dreiging in het spel van de tricolores. De afwerking liet echter te wensen over. HMS vond het allemaal prima en ging niet echt op jacht naar méér doelpunten. "Een terechte nederlaag, al hadden we wel een of twee treffers verdiend", vond trainer Akkerman.

Brederodes rekent af met NOAD '32

vianen • Los van een moeizame openingsfase heeft Brederodes het niet lastig gehad tegen NOAD '32. De groengelen, die wat positionele aanpassingen hadden gedaan, wonnen met 4-0. Na een aardige aanval opende Joey Balk de score halverwege de eerste helft: 1-0. Kevin Bosch, die enkele geniale momenten had, bezorgde de bal na een fantastische actie bij De Groot, die met een intikker voor 2-0 zorgde. Na rust was het spel van beide elftallen een tijdje onrustig en onsamenhangend. Na een opstootje werd het duel tien minuten stilgelegd en die periode gebruikte Brederodes om rust te creëren. De thuisclub kwam goed uit de kleedkamer en op aangeven van Bosch besliste De Bruin de wedstrijd een kwartier voor tijd: 3-0. Invaller Julian van Abkoude stelde Balk in staat er 4-0 van te maken. Interim-trainer Hans van Doorn: "De spirit was er vandaag, dan blijkt dat we zo slecht niet zijn."