Haaften troeft SC Everstein af op inzet

everdingen • Haaften had zich goed ingesteld op Sc Everstein en won vrij eenvoudig met 2-5. Nadat de thuisclub drie goede kansen had gemist, nam Haaften het initiatief over. De roodhemden werden vooral op agressiviteit afgetroefd. Na een kwartier gaf Jordy Perdon een perfecte pass op Thijmen Gerringa (zie foto) die de score opende: 0-1. Drie minuten later veroorzaakte Michel den Braber een strafschop, maar doelman Lars Tertoolen bracht redding.

Haaften had weinig te duchten van de koploper die ook na rust geen vuist kon maken. In de tiende minuut werd het 0-2 door Jordy Perdon. Een kwartier later miste de thuisclub zijn tweede strafschop. Twaalf minuten voor tijd kreeg SC Everstein weer hoop toen Robbie de Roos er 1-2 van maakte. Twee minuten later kreeg Gerringa vrije doortocht na een dieptepass en hij herstelde de marge: 1-3. Even later werd het 2-3, opnieuw door De Roos. In de slotfase maakten Den Braber en goudhaantje Gerringa het karwei naar behoren af: 2-5.