• Corine van den Berg: 'Supertrots'
• Corine van den Berg: 'Supertrots' Foto: Dick Aanen

Thuisin van den Berg nog sfeervoller

leerdam • De interieurwinkel van Thuisin Van den Berg aan de Tiendweg in Leerdam heeft de afgelopen weken een grondige restyling ondergaan. "We zijn echt supertrots op het resultaat", zegt Corine van den Berg.

Van den Berg maakte begin dit jaar de overgang van DecoHome naar de snelgroeiende franchise-organisatie Thuisin. Samen met de mensen van Thuisin is de winkel in een nieuw jasje gestoken.

Overzichtelijk

Alle productgroepen zijn veel overzichtelijk gegroepeerd. Corine: "Het is nu allemaal strakker en meer gericht op de sfeerbeleving voor onze klanten." Naast verschillende merken heeft de klant van Thuisin Van Den Berg de keuze uit heel wat meer topmerken. Aangevuld met het eigen merk van Thuisin: 'Lookin'. Corine: "Dit nieuwe merk komt in alle productgroepen terug. Eigentijds en op elkaar afgestemd. Hierdoor wordt het combineren een stuk makkelijker."

Eén van de meest opvallende aanpassingen is de prachtige vloerwand met overzichtelijke displays, uitgevoerd in de modekleuren van 2019: oud groen en Spiced honey. Het bestaande assortiment is uitgebreid met merken als Core-tec, Tarket en Moduleo.

Naast de kassa is een wand gecreëerd, waarop de producten en de mogelijkheden van de verschillende verfsoorten van Sigma worden gepresenteerd. "Dat is heel handig voor de klant die zich alvast een beetje wil oriënteren", zegt Corine.

Behang

De behangcollectie uit voorraad is voor 100 procent vernieuwd. Corine: "De boekencollectie is compleet en bestaat uit 350 boeken, de grootste collectie in de hele regio. Klanten komen van heinde en ver omdat ze bij ons zoveel keuze hebben. Behang is weer helemaal trendy. Door de juiste combinatie met behang maakt het je interieur persoonlijk en krijgt het meer karakter.

Wat ook opvalt in de winkel is het gebruik van diverse visuals "Ook dat zorgt voor meer sfeer", zegt Corine. Ook is er een groot tv-scherm geplaatst waar continu video's op worden afgespeeld, ter inspiratie voor verschillende interieurs.

De reacties op het nieuwe interieur zijn positief. "We zijn weer toekomstgericht en kunnen weer jaren vooruit", zegt Corine.


q www.thuisinvandenberg-leerdam.nl