WNC wint ook van Montfoort

waardenburg • WNC heeft aan de zege bij Geinoord een goed vervolg gegeven. Subtopper Montfoort werd met 2-1 verslagen. De eindstand was halverwege de wedstrijd al bereikt. Willem Paul van der Heijden nam beide treffers bij de thuisploeg voor zijn rekening. Trainer Cor Prein was tevreden. "We zijn blij dat we de overwinning van vorige week konden doortrekken", zei Prein. "We hebben een goede pot gespeeld." Voor rust had WNC de overhand. Van der Heijden maakte met een mooie stift de openingstreffer, maar de gasten kwamen weer langszij. "Een wat rommelig doelpunt. Wij hadden de bal bij blessures al een paar keer naar hun keeper gespeeld, maar zij gooiden hem bij ons in de hoek en zetten ons onder druk. Een beetje onsportief", vond Prein. WNC nam echter snel weer de leiding toen Van der Heijden zijn tweede van de middag maakte. Na rust had WNC het af en toe lastig, maar bleef overeind.


Heukelum haakt weer aan

wijk en aalburg • Heukelum won met 2-3 bij NOAD'32 en staat er prima voor in de 2e klasse F. Met twee punten achterstand op de nummer twee staat de ploeg van Marco Verbeek op de vijfde plaats. "En daar mogen we best blij mee zijn", vond Verbeek. "De beschikbaarheid van spelers is momenteel problematisch en we snakken naar de winterstop. Dan is winnen bij NOAD'32 gewoon een prima resultaat." Voor rust was Heukelum ondanks een vroege achterstand de betere ploeg. Een vrije trap van Robin Boekhout werd nog net getoucheerd door Ferry Meijdam: 1-1. Sil van Putten bracht Heukelum daarna aan de leiding. "Het was wachten op de 1-3, maar vlak voor rust kwamen zij op 2-2. Dat was een zuur moment."
Na rust had Heukelum even tijd nodig om weer in z'n spel te komen, maar toen dat eenmaal lukte, maakte Benjamin Meijdam meteen de 2-3. "Daarna hebben we verzuimd uit te lopen en dan wordt de slotfase toch nog hectisch", zag Verbeek.