Haaften geeft na rust zege uit handen

haaften • Haaften slaagde er tegen GVV'63 niet in een 2-0 ruststand - en later nog een 3-1 voorsprong - over de streep te trekken. De gasten uit Gameren, onder leiding van oud-Haaften-trainer Denny van Geffen, pakten in de slotfase nog een punt: 3-3.

Trainer Adrie van Steijn baalde er van dat zijn ploeg een voorsprong uit handen gaf, maar gaf ook toe dat de gasten wel een punt verdienden. "Maar dit mag ons niet gebeuren. De eerste helft was prima, maar na rust was het niet goed meer. Dan nog krijgen we bij 3-2 twee levensgrote kansen op de 4-2. Zuur, maar GVV'63 heeft er wel tot de laatste snik voor gestreden."

Haaften kwam al vroeg op voorsprong toen Danny Verwolf afrondde na een prima pass van Johnnie Noorthoek. Kort voor rust maakte Tomek Kilian van elf meter de 2-0. Na rust ging het snel. GVV'63 maakte de 2-1, waarna Haaften via Jordy Perdon de marge van twee treffers weer herstelde.

Levensgrote kansen

Daarna waren de gasten de betere ploeg. Een kwartier voor tijd viel de aansluitingstreffer. Daarna kreeg Haaften via Noorthoek en Thijmen Gerringa nog twee levensgrote kansen om de wedstrijd te beslissen. "Die van Johnnie kan nog mis, maar de kans die Thijmen kreeg, had jij zelfs gemaakt", was de toch nog wat gewaagde inschatting van Van Steijn. Vlak voor het laatste fluitsignaal maakten de gasten de verdiende 3-3.