• Tom Maddison maakte voor LRC twee goals.
• Tom Maddison maakte voor LRC twee goals. Foto: Jeroen de Bruin

Drie op een rij voor LRC: 4-0 tegen Geinoord

leerdam • LRC behaalde in Leerdam - na twee late, nipte uitzeges - tegen Geinoord met 4-0 overtuigend de derde overwinning op rij. Daardoor klom LRC in de eerste klasse van de elfde naar de zevende plaats.

Een matige eerste helft leverde LRC toch een 2-0 voorsprong op. Na ruim een half uur opende Joeri van Iperen uit een voorzet van Furkan Cetin de score: 1-0. Vlak voor rust trof Arwin van Soest de lat en de keeper en maakte Tom Maddison er in de rebound 2-0 van. Meteen na de thee schoot Bart Barendregt uit een voorzet van Maddison de thuisclub al naar 3-0. Nadien kreeg een oppermachtig LRC tegen een ver terugvallend Geinoord met goed spel nog legio kansen, waarvan alleen Tom Maddison er twintig minuten voor tijd met zijn tweede doelpunt nog één benutte: 4-0. Vlak voor tijd werd back Joël Steiginga bij Geinoord nog met een directe rode kaart uit het veld gestuurd na een grove charge tegen Barendregt.