Grote zege NDV

nieuwland • Het eerste zestal van NDV won in een duel voor de districtscompetitie uit met 3-9 van NS Rotterdam. De Nieuwlanders speelden in een verrassende opstelling met Jan van Haarlem aan bord 1. Hij speelde een uitstekende partij tegen een sterke tegenstander met een veel hogere rating - 450 punten - dan hijzelf. Door een foute tempozet verloor Van Haarlem toch. Ko Heikoop haalde na een moeilijk eindspel remise. Door overwinningen van Cees J. de Jong, Jan Alting, Albert van den Berg en Bert Kooij werd de 3-9 overwinning in de wacht gesleept. Daarnaast werd er voor de onderlinge competitie gespeeld. Hier ging de aandacht uit naar de partij tussen vader en zoom Haag. Vader Haag trok aan het langste eind.

Uitslagen: Jan Alting – Jan W. van Kekem 2-0, Wim 't Lam – Ton van Beuzekom 2-0, Bert Kooij – Jan J. de Jong 2-0, Theo Haag – Arie Haag 2-0.


Uitslag BC Beesd

beesd • Bridgeclub Beesd speelde woensdag 21 november een onderlinge wedstrijd. Negentien paren streden om de hoogste score. De uitslag: 1. Cor van Alphen & Gerry Versteegh én Maarten Bults & Jan van der Lingen 62,50%, 3. Lies de Haas & Willie Jägers 60,94%, 4. Alie de Vaal & Dicky van Zee 54,95%, 5. Greet Uijen & Anton Gietman 52,81%, 6. Annelies de Klerk & Frans Kuipers én Nico Scholten & Riet van Asch 51,82%. De gehele uitslag van de wedstrijd is te vinden op de clubsite https://www.nbbclubsites.nl/club/2052/uitslagen.