Leerdam Sport en MVV'58 in balans

leerdam • In de subtop van de 4e klasse D speelden Leerdam Sport en MVV'58 gelijk: 1-1. Trainer Yoni Sahertian was tevreden met het spel van zijn ploeg. "We hebben eerder thuis verloren, omdat we niet goed reageerden op de tegenstander. Dat deden we nu wel toen zij de lange bal gingen spelen. Van daaruit hebben we in ieder geval die 1-1 vast gehouden. Wel jammer dat we dan net niet kunnen winnen."

MVV'58 kwam in de eerste helft op voorsprong. Net na de thee maakte Eloys Tapirima de gelijkmaker. "Beide ploegen hebben kansen gekregen, dus ik denk dat dit wel een juiste uitslag is", besloot Sahertian.


Rhelico laat zich slachten

zuilichem • Rhelico-trainer Olav van Rijkom kon kort zijn over de prestatie die zijn ploeg bij Zuilichem op de mat legde. "Je kunt hier verliezen. Dat is helemaal niet erg. Maar je moet je huid wel wat duurder verkopen. Je mag je niet zo laten afstraffen." Zuilichem stond binnen tien minuten al op 3-0. Olivier Rademaker deed met de 3-1 wat terug. "En toen hadden we een goede fase, waarin we echt grote kansen op de 3-2 kregen", zag Van Rijkom. Het doelpunt viel echter aan de andere kant.

Rhelico's start van de tweede helft beloofde niet veel goeds. De aftrap werd direct ingeleverd en Zuilichem maakte 5-1. De teller voor de thuisploeg kwam uiteindelijk net onder de dubbele cijfers tot stilstand.