Haaften onderuit bij NEO'25

waalwijk • Haaften kwam na een goede eerste helft bij NEO'25 vlak na rust op 0-1. Toch stapte de ploeg van Adrie van Steijn met lege handen van het veld. NEO'25 won met 2-1.

"Als het even niet loopt, moet je je in de wedstrijd knokken. NEO deed dat beter dan wij", vond Van Steijn. Haaften kreeg in de eerste helft kansen om op voorsprong te komen, maar wachtte daarmee tot vlak na rust. Toen maakte Thijmen Gerringa de 0-1. Haaften kon die voorsprong echter niet lang vasthouden.

"NEO sloeg het middenveld over. We hadden moeite met hun spel", analyseerde Van Steijn. "Overigens moet ik zeggen dat beide doelpunten van hun buitenspel waren. Daarmee worden we gedupeerd. Maar we moeten in de spiegel kijken. Ons spel moet beter."


ASH verliest van koploper

hellouw • ASH verloor met 0-2 van koploper Brakel. Geen opzienbarende uitslag, maar trainer Ron Laros vond dat er voor zijn ploeg meer in had gezeten. "We speelden een heel goede eerste helft. De beste uit mijn anderhalf jaar bij ASH. Maar wij scoren niet en zij doen dat wel twee keer." Vooral de tweede treffer was ongelukkig. Tien seconden voor rust hobbelde een onschuldig schot over de ASH-doelman. En daarmee was de wedstrijd eigenlijk gespeeld. "Na rust probeerden we het nog wel een kwartier, maar als Brakel het wat beter uitspeelt, kan het ook nog 0-4 worden", besefte Laros, die hoop heeft voor de rest van het seizoen. "We zijn bijna weer compleet en dan kunnen we het iedere vierdeklasser lastig maken."


Goede dag en wat geluk voor Herovina

groot-ammers • "We hadden vandaag een goede dag en hebben in de tweede helft ook geluk gehad", zag Herovina-trainer Glenn Calor na de knappe 1-3 zege van zijn ploeg bij Groot-Ammers.Herovina speelde op Gelkenes een prima eerste helft. Jeffrey van der Meijden maakte de 0-1. Na de 1-1 van de thuisploeg bracht Kevin Steenbruggen de gasten opnieuw op voorsprong.
Na rust kreeg Herovina het lastig. "Het ging bij ons toen af en toe met horten en stoten. We kropen soms door het oog van de naald", erkende Calor. Herovina kwam vooral goed weg toen een benutte strafschop na wat onduidelijkheid overgenomen moest worden en in tweede instantie gemist werd. Kevin Steenbruggen haalde uit een counter met de 1-3 de angel uit de wedstrijd.


SVS'65 ziet Well langszij komen

well • SVS'65 kwam op bezoek bij Well twee keer op voorsprong, maar zag Well beide keren terugkomen. Beide ploegen hielden dus een punt over aan de wedstrijd: 2-2. José van de Ven vond dat zijn ploeg had moeten winnen. "Wij voetbalden beter, maar in onze sterkste fases konden we niet genoeg verschil maken. Je moet zo'n wedstrijd eigenlijk over de streep trekken, maar dat lukt ons op dit moment even niet."

Jerzy Timmermans, die zijn schorsing afgelopen week teruggebracht zag worden van vijf wedstrijden naar één wedstrijd, opende in Well namens SVS'65 de score. Na rust bracht Robin IJsselstijn zijn ploeg opnieuw aan de leiding. Het bleek echter niet genoeg voor de drie punten.