LRC in slotminuut langs Montfoort

montfoort • LRC boekte een verrassende overwinning. Bij Montfoort maakte Rick van Loo in de allerlaatste minuut het enige doelpunt van de wedstrijd. "Drie punten zijn altijd lekker, maar op deze manier is de euforie toch nog groter", zei trainer Rob Hilbers. Hilbers was bij vlagen ook tevreden over het spel. "Het was geen goede wedstrijd, maar in bepaalde fases hebben we wel beter gespeeld dan tot nu toe dit seizoen." Toen de wedstrijd leek af te stevenen op een doelpuntloos gelijkspel, scoorde Rick van Loo in blessuretijd alsnog de 0-1.


Heukelum gelijk tegen Brederodes

heukelum • Heukelum kwam tegen Brederodes niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Dat was voor de thuisploeg ook het maximaal haalbare. "Gezien de ranglijst en onze selectie moeten we thuis van Brederodes winnen", vond trainer Marco Verbeek. "Dat wilden we ook heel graag en we hebben er voor gevochten, maar zij verdienden ook wel een punt vandaag." Tim Schwebke tekende een kwartier na rust voor de 1-0. Yoerik van 't Pad hield zijn doel daarna lang schoon, maar kon de 1-1 - tien minuten voor tijd - niet voorkomen.


HSSC'61 verliest van zichzelf

hei- en boeicop • HSSC'61 nam tegen sv BLC een 2-0 voorsprong, maar stapte uiteindelijk met een 2-4 nederlaag van het veld. Trainer Gerrit Molenaar vond dat zijn ploeg vooral van zichzelf verloren had. "Onze opening was goed. Dan moet je meer doen met een 2-0 voorsprong. We waren niet 'in control'." Nicky van Dam scoorde de 1-0. Niet veel later maakte Koen Looy er 2-0 van. BLC kwam voor rust nog op gelijke hoogte. In de tweede helft raakte Bas Scheenhart de paal en liepen de gasten in een mum van tijd uit naar 2-4. "We hebben geprobeerd de nederlaag nog te keren en kregen ook wel kansen, maar scoorden niet meer", baalde Molenaar.