Vuren verrassend ruim langs Capelle

capelle • Vuren boekte een verrassend ruime overwinning bij subtopper sv Capelle. Trainer Ron Vlot was uiteraard dik tevreden. "We hebben vandaag gewoon goed gespeeld. Zij hebben een prima ploeg en speelden ook zeker niet slecht, maar wij hebben het fantastisch gedaan." Vuren nam voor rust een 0-2 voorsprong. Michael Tahamata bediende Khalid Bendami bij de 0-1. Bas van der Vliet maakte op aangeven van broertje Luuk de 0-2. "Na rust kregen we een paar heel goede kansen op de 0-3, maar zij maakten er 1-2 van en zo werd het toch weer spannend", zag Vlot. Vuren bracht de marge echter weer op twee doelpunten en nu waren de rollen van de 0-1 omgedraaid: Bendami stelde Tahamata in staat te scoren. Na de 1-4 van opnieuw uitblinker Tahamata tekende Lorenzo Kooiman voor de eindstand: 1-5.

Leerdam Sport al voor rust klaar

leerdam • Leerdam Sport kende weinig moeite met Well. De wedstrijd was met een 5-1 ruststand al vroeg beslist. Trainer Yoni Sahertian was dik tevreden. "Hier waren we wel aan toe. En er werd vandaag gewoon prima gespeeld. En belangrijker nog, we maken de kansen nu wel af." Ray Kant opende in Leerdam de score, waarna nog voor rust twee Leerdammers twee keer scoorden. Reynaldo Zandhuizen tekende voor de tweede en vijfde Leerdamse treffer. Tussendoor scoorde Efrath Malawauw ook twee keer en deden de gasten iets terug. Na rust was de schotvaardigheid wat minder. Roger Tapirima maakte de 6-1.