WNC doorbreekt negatieve reeks

zwijndrecht • Na zes nederlagen pakte WNC weer eens een punt. Bij VVGZ werd het 1-1. WNC-trainer Cor Prein was de laatste weken wel vaker te spreken over het spel van zijn ploeg, maar tastbare resultaten bleven uit. Ook bij VVGZ leek het die kant op te gaan. WNC domineerde voor rust de wedstrijd, maar VVGZ ging met een voorsprong rusten: 1-0. Na een uur spelen maakte Willem Paul van der Heijden er 1-1 van. "Ik had het gevoel dat we erop en erover zouden gaan", zei Prein. Luuk Uitman kreeg echter kort achter elkaar twee gele kaarten. Prein had daar commentaar op en werd ook weggestuurd. Omdat hij niet wilde vertrekken, staakte scheidsrechter Richard van de Rest kortstondig de wedstrijd. In het restant werd er niet meer gescoord.

Heukelum wint

lage zwaluwe • Na drie competitiewedstrijden zonder zege en uitschakeling in de beker wist Heukelum weer eens te winnen. Bij hekkensluiter Zwaluwe had de ploeg van Marco Verbeek de volle negentig minuten nodig om het verschil te maken: 3-5. Sil van Putten zorgde voor de 1-1, maar Heukelum keek na de eerste helft tegen een 3-1 achterstand aan. Na rust duurde het nog even voordat Heukelum de juiste versnelling wist te vinden. Na de 3-2 van Ferry Meijdam ging het tegen inmiddels tien man hard. De spits maakte ook nog de gelijkmaker en Heukelum pakte dankzij doelpunten van Benjamin Meijdam en opnieuw Ferry Meijdam de volle winst.

Herovina wint ruim

herwijnen • Herovina won met ruime cijfers van RKVSC: 5-1, maar trainer Glenn Calor was daar niet eens heel tevreden mee. "Natuurlijk is het wel fijn om weer eens te winnen, maar echt goed was het niet. Als we gewoon rustig voetballen, winnen we met 10-0", zei Calor. Mark Muller, Frank Clements, Kevin Steenbruggen, Maarten Lievaart en Timo de Bruin scoorden namens de thuisploeg.