MVV'58 klopt ASH in doelpuntrijk duel

meteren • MVV'58 en ASH speelden zaterdag een doelpuntrijk duel. Eerst leek MVV'58 thuis via een 2-0 ruststand simpel te gaan winnen, maar ASH kwam na ook nog een 3-1 achterstand na de pauze knap tot 3-3 terug. In de spannende slotfase verloor ASH alsnog met 4-3.

Na tien minuten opende Jacco de Leeuw de score: 1-0. Beide teams kregen kansen, maar voor rust trof alleen Remco Knoop voor MVV'58 met een kopbal doel: 2-0. Door een fout van Meterens keeper Rick van Ginkel zorgde Marc van Vugt een kwartier na rust vanaf de vleugel voor 2-1, maar meteen maakte Jack van Mourik er 3-1 van.

Dankzij twee goals van Danny Bijl, een penalty en een kopbal, kwam ASH in het slotkwartier met 3-3 nog naast de thuisclub. Marijn Hak was voor ASH zelfs dichtbij de winnende treffer, maar in de slotfase besliste invaller Martijn van Ingen de matige, maar enerverende partij toch in Meterens voordeel: 4-3.