Lezing over 'Bevrijd'

nieuwland • De Oase Nieuwland steunt Stichting Zielsverwanten door het mogelijk maken van de inspirerende lezing 'Bevrijd'. Hun ruimte wordt voor deze gelegenheid beschikbaar gesteld.

De lezing op maandag 10 december vanaf 19:30 uur heeft als uitgangspunt het boek 'Bevrijd, door traumaverwerking en healing', geschreven door Dimphy Boetzkes. Om het onderwerp seksueel misbruik bespreekbaar te maken en een positieve draai te geven, biedt Stichting Zielsverwanten deze lezing aan. Het is een interactief samen zijn, waarbij mensen met een positief gevoel en persoonlijke inzichten naar huis gaan.

Dimphy Boetzkes neemt de lezer mee op haar zielereis. Het boek onderscheidt zich doordat het geschreven is vanuit de ervaring als hulpverlener, ervaringsdeskundige én als moeder. Dimphy is samen met Shandia Nejal oprichtster en drijvende kracht achter Stichting Zielsverwanten. Deze stichting zet zich in voor mensen die een trauma hebben meegemaakt en weer vol in het leven willen staan.

De lezing wordt gehouden in de Oase, Geer 73 in Nieuwland. Deelname kost 7,50 euro, aanmelden via info@stichtingzielsverwanten.nl.