Ongeloof bij WNC

almkerk • De punten waren erg belangrijk zaterdag bij Almkerk tegen WNC. Almkerk haalde het potje uit met een geflatteerde 5-2 tegen het met zichzelf worstelende WNC.

Voor WNC betekende de uitslag de vijfde nederlaag op rij. Bij trainer Cor Prein stond het ongeloof op het gezicht. "Ongelooflijk als je een wedstrijd zo domineert. We hadden constant druk op de goal van Almkerk, het meeste balbezit en de meeste kansen. Almkerk heeft anderhalve kans gehad en van de vier ballen op goal waren er vier een doelpunt. Dit is bijna niet te bevatten. Van de zes wedstrijden die we aan de gang zijn, gaan we er vijf onderuit. Daar word je wel een beetje moedeloos van."

Waar WNC de kansen miste, kwam Almkerk op slag van rust op voorsprong. Na de rust kwam WNC als een raket uit de startblokken met een dubbele kans op de gelijkmaker voor Maxim Kivaka en Aimen Seqqal. De eerste poging van Almkerk was aan de andere kant meteen raak. Van elf meter bracht Willem Paul van der Heijden WNC weer terug in de race. Almkerk liep uit naar 5-1. Michael Soepnel bepaalde de eindstand.