Uitslagen & Programma

Heerjansdam-LRC 3-0
Almkerk-WNC 5-2
Papendrecht-Heukelum 0-0
sc Everstein-HSSC'61 1-2
GDC-Haaften 2-3
Sparta'30-Vuren 2-0
NEO'25-Asperen 5-1
Leerdam Sport-Lekvogels 2-3
ASH-Zuilichem 2-2
Kerkwijk-Herovina 3-1
Groot-Ammers-SVS'65 3-0
Brakel-Rhelico 3-0
Beesd-GVV 1-2

LRC-Sportlust'46
WNC-Sliedrecht
Heukelum-EBOH
sc Everstein-sv Capelle
Asperen-Haaften
HSSC'61-GDC
Vuren-NEO'25
SVS'65-Herovina
ASH-Leerdam Sport
Rhelico-MVV'58
RKKSV-Beesd


Ondermaats LRC verliest fors

heerjansdam • LRC verloor op bezoek bij Heerjansdam met 3-0. "We zijn niet in de wedstrijd geweest", oordeelde trainer Rob Hilbers. "Het liep niet bij ons. Er was te weinig agressie en geen initiatief." De thuisploeg kwam al snel aan de leiding en verdubbelde die marge vlak voor rust.

"In de tweede helft wilden we meer vooruit en wat opportunistischer spelen. Dat lukte even, maar toen kwamen zij op 3-0", baalde Hilbers. De wedstrijd was helemaal gespeeld toen LRC met tien man verder moest. Ricardo Papilaja kreeg rood, omdat hij zou hebben nagetrapt. "Het zat er vandaag niet in", besloot Hilbers.


Heukelum koestert een punt

papendrecht • Heukelum wist op bezoek bij Papendrecht ondanks enkele goede kansen niet te scoren. Omdat de vlag bij de thuisploeg er hetzelfde bij hing, eindigde de wedstrijd in 0-0. En daar kon trainer Marco Verbeek goed mee leven. "Papendrecht heeft een prima ploeg. Wij hebben keihard gevochten om een punt over de streep te trekken en dan kom je voorin wel eens iets te kort om de kansen te benutten."

Het laatste halfuur moest Heukelum met tien man verder, omdat Adem Kahraman zijn tweede gele kaart kreeg. In de slotfase was Heukelum via Tim Schwebke en Ferry Meijdam nog heel dicht bij de drie punten. "Dat waren grote kansen. Zonde dat die er niet in gaan, maar ze missen niet expres."


Vuren na rust onderuit

andel • In een goed eerste halfuur liet Vuren na het verschil met Sparta'30 in de score uit te drukken. Na rust was het een stuk minder en profiteerde de thuisploeg optimaal: 2-0. Trainer Ron Vlot baalde. "Ons eerste halfuur was gewoon fantastisch. Maar dan moet je jezelf wel belonen. Dat doen we niet. Daardoor zakte het daarna wat in."

Na rust wilde Vuren opnieuw het heft in handen nemen. "Sommige spelers gaven bij ons toen niet thuis. Die moeten zich kapot schamen", zei Vlot. Sparta'30 kwam op 1-0, maar Vuren miste de overtuiging om terug te komen. "Bij de 2-0 leveren we de bal in en geven zo zelf de assist", baalde Vlot. "Het spel was prima, maar deze uitslag is een aanfluiting."