Tweede thuisverlies voor Leerdam Sport

leerdam • Leerdam Sport is te licht voor de top in de vierde klasse. Ondanks opnieuw twee goals van Reynaldo Zandhuizen werd tegen Lekvogels met 2-3 thuis weer nipt verloren. Uit een corner kopte Swen van Dorp voor Lekvogels na een kwartier de 0-1 binnen. Na ruim een half uur werd het gelijk, doordat Reynaldo Zandhuizen raak schoot: 1-1. Een fout van Mark Steenbeek zette de thuisclub vlak voor rust weer op achterstand. De snelle Jesse Kersbergen brak alleen door en scoorde: 1-2. Na de thee speelde Leerdam Sport veel beter. Lekvogels-verdediger Sander de Lange werd er na bijna een kwartier door Jalell Grootbluemink compleet uitgelopen en Reynaldo Zandhuizen rondde de voorzet simpel af: 2-2. Leerdam Sport leek op weg naar de zege, maar de koude douche volgde halverwege de tweede helft. Ralf van Klij schoot Lekvogels toen onverwachts weer op voorsprong: 2-3. Na deze domper raakte de thuisclub van slag. Na afloop kreeg Omar Faruk Duman zelfs zijn tweede gele kaart en dus rood.