Rhelico nog altijd op nul punten

rumpt • Rhelico wacht nog altijd op zijn eerste punten van het seizoen. Ook de thuiswedstrijd tegen sv Noordeloos ging verloren: 0-3. Anders dan de uitslag doet vermoeden, vond Olav van Rijkom zijn ploeg niet kansloos. "We hebben voor rust de kansen gehad om de wedstrijd al te beslissen, maar zij waren vandaag veel effectiever." Want hoewel de meeste kansen in de eerste helft voor de thuisploeg waren, ging Noordeloos met een 0-1 voorsprong aan de thee. "En na rust zie je dat we dan nog niet het vertrouwen hebben. Dat was een stuk minder." In de slotfase liep Noordeloos verder uit: 0-3.


SVS'65 onderuit tegen MVV'58

spijk • SVS'65 ging met 1-2 onderuit tegen MVV'58. "En dat was gewoon terecht", vond trainer José van de Ven. "We hadden wel de intentie, maar de tegenstander was beter. Ze hadden meer druk en power en waren beter aan de bal." MVV'58 kwam in de eerste helft op voorsprong. Toen SVS'65 na rust met tien man verder moest, Ryan Brood kreeg direct rood, viel er weinig meer te halen. Na een handsbal ging de bal op de stip en viel de 0-2. In blessuretijd kwam de 1-2 van Stefan Engels te laat.


Beesd geeft wedstrijd weg

buren • Beesd speelde bij Buren een prima eerste helft. Omdat de ploeg naliet dit in de score uit te drukken, bleef Buren in de wedstrijd. Daar profiteerde de thuisploeg na rust optimaal van: 3-0. Trainer Dick Wammes baalde stevig van de nederlaag. "We doen onszelf weer ontzettend te kort. Het is zo dom. Voor rust krijgen we drie goede kansen én een penalty, maar die missen we. En rust speelden we gewoon niet goed." In de eerste helft miste Jarno van de Water twee kansen. Kevin Spronk wist een strafschop niet te benutten. Na rust liep Buren snel uit naar 2-0. Uit een strafschop werd het nog 3-0.