Koploper sc Everstein wint ook in Vuren

vuren • Vuren ging na twee thuiszeges tegen koploper sc Everstein met 0-2 onderuit. De gasten pakten ook in hun vijfde wedstrijd dus de winst.

"We hebben vandaag aangetoond dat we niet voor niets zonder puntverlies op de eerste plaats staan", vond sc Everstein-trainer Carel van der Velde. Zijn collega Ron Vlot vond dat zijn ploeg meer had verdiend. "We hebben er keihard voor gewerkt en gewoon best goed gespeeld. Everstein was echter wat volwassener en ging beter met de kansen om."

Strafschop

In de openingsfase kreeg Vuren via Kaj Brijder en Ryan van Wijk goede kansen op de openingstreffer. Daarna namen de gasten het heft in handen en namen een 0-2 voorsprong. Halverwege de eerste helft werd Victor Snoek perfect bediend door Sander Bergshoeff, en zijn schot verdween in het dak van het doel: 0-1. Nadat Robbie de Roos binnen de beruchte lijnen was geschept, kregen de gasten een strafschop die door Simon van Zante werd verzilverd: 0-2.

"Everstein speelde het na rust niet goed uit en wij hebben met veel passie gespeeld en ook een paar kansen gekregen. Die maken we niet en dan verlies je gewoon. Zonde", besloot Vlot. Schoten van de gasten gingen over of net voorlangs. Vuren kwam echter niet tot scoren en kon Everstein zo niet zijn eerste puntverlies toebrengen.