Haaften haalt verrassend hard uit

sprang-capelle • Er is dit seizoen nog geen peil te trekken op Haaften. Behalve dat er altijd wel wat te beleven valt. Na twee keer klop en één ruime zege verraste de ploeg van Adrie van Steijn door met 5-3 bij titelkandidaat sv Capelle te winnen.

"Ik had dit zelf ook niet verwacht", gaf Van Steijn toe. "Maar ik ben ontzettend trots op de ploeg. De inzet was formidabel en we hebben van een heel sterke tegenstander gewonnen."

Al na één minuut kwam de thuisploeg op voorsprong, maar Haaften liet zich niet van de wijs brengen. "Wij bleven gewoon ons eigen spelletje spelen. Al moet ik zeggen dat Capelle ons ook wel in de kaart speelde", zag Van Steijn. Danny Verwolf maakte al snel de gelijkmaker, waarna Jordy Perdon de 1-2 binnen knalde. Nog voor rust tekende Thijmen Gerringa voor de 1-3.

Na rust was Gerringa weer eens van grote waarde voor zijn ploeg. Na de 2-3 maakte de snelle aanvaller opnieuw twee treffers en bracht Haaften zo een geruststellende marge. De 3-5 van de thuisploeg kwam te laat om nog voor een resultaat te gaan.