SC Everstein nog bijna in de fout tegen Asperen

everdingen • Door Asperen met 4-3 te verslaan, blijft SC Everstein koploper. De thuisclub dicteerde, maar speelde in een laag tempo en miste scherpte in de duels. Na bijna twintig minuten benutte Michiel den Hartog een strafschop: 0-1. Tien minuten later scoorde Simon van Zante van elf meter na een lichte overtreding op Robbie de Roos: 1-1. Kort daarna kopte De Roos de bal uit een hoekschop in de touwen: 2-1. Pal voor rust nam smaakmaker Iliass Lakhal een verre pass goed aan en rondde bekwaam af: 3-1. In de tweede helft had Asperen de moed nog niet opgegeven. Mede doordat SC Everstein achterin veel ruimte weggaf, werd het soms dreigend. Op het uur gooide Yassine Boughlalgh de wedstrijd ogenschijnlijk in het slot: 4-1. De thuisclub kreeg via Victor Snoek en Simon van Zante, die de bal twee keer op de paal schoot, nog kansen om de voorsprong uit te bouwen. Ook Asperen raakte het houtwerk. Vlak voor tijd kwamen de gasten door treffers van Rick van Loopik en Tareq Ibrahim terug tot 4-3.