Uitslag BC Leerdam

leerdam • Leden van de BC Leerdam speelden maandagavond hun wekelijkse wedstrijd. In de A-lijn behaalden Maaike van Es en Nico van Dijk de hoogste score. De uitslag in de A-lijn: 1. Maaike van Es & Nico van Dijk 62,50%, 2. Rita del Castilho & Ben Broekaar 54,69%, 3. Tonny Kramer & Bouke den Oudsten 53,65%, 4. Henny & Jan Nierop Groot 53,13%, 5.Mathieu van Ass & Riny van de Heijden 50,00%. In de B-lijn: 1. Riet van Lit & Gerry Versteegh 57,08%, 2.Suze Dekker & Co van Meeteren 55,42%, 3. Alie de Groot & Joop Verweij 55,00%, 4. Corrie van Meeteren & Corrie Schouten 54,58%, 5. Aly de Vaal & Dicky van Zee 52,50%. In de C lijn: 1. Wil Verlangen & Janny Heij 64,06%, 2. Mennie Keizer & Cor Godefrooi 64,06%, 3. Riet de Keijzer & Janske van der Sanden 61,46%, 4. Dia & Ton Hanegraaf 57,60%, 5. Lidia Visser & Gerrit Kool 55,63%.

Leerdam pakt winst tegen Maarssen

leerdam • Het eerste damesteam van Hockeyclub Leerdam won vorige week thuis van Maarssen: 1-0. Na drie gelijke spelen betekende dat de eerste overwinning. Vanaf de eerste minuut speelde Leerdam zeer aanvallend. Jara Coenen en Annabel Schipper gaven vanuit het middelveld veel druk naar voren. Halverwege de eerste helft was het rechteraanvalster Anouk van Mourik die doel trof. De gehele tweede helft had HCL een overwicht, dat resulteerde in drie strafcorners. Doelpunten leverde dat niet op: het bleef 1-0, waardoor de eerste overwinning van het seizoen binnen was.