Griffieteam VHL compleet

vijfheerenlanden • De griffie van de nieuwe fusiegemeente Vijfheerenlanden zal bestaan uit vijf medewerkers. Naast griffier Krista Goossens zijn dat Odette Wevers (raadsadviseur), Maaike van Elteren (raadsadviseur), Joost Jan Kool (communicatiemedewerker griffie) en Eveline ten Caat (griffiemedewerker).

Odette Wevers is nu al werkzaam als commissiegriffier en plaatsvervangend griffier in Leerdam. Maaike van Elteren is momenteel werkzaam bij Necker van Naem, waardoor zij in verschillende gemeentelijke keukens heeft mogen kijken. Ook was zij kwartiermaker van de herindelingsgemeente West-Betuwe. "Zij heeft dus niet alleen ervaring op de griffie, maar ook in de dynamiek van een herindeling", aldus voorzitter Dico Baars van de werkgeverscommissie

Joost Jan Kool woont in Lexmond en heeft ervaring opgedaan in wijk- en kerngericht werken in de gemeente Giessenlanden. "Hij kent de gevoelens en historie naar aanloop van deze herindeling en heeft zich laten zien als creatief denker."

Eveline ten Caat heeft al veel ervaring opgedaan binnen de griffie van de gemeente Zederik. "Zij heeft veel kennis van de systemen die we gebruiken en laat zich kennen als zeer enthousiast, meedenkend en proactief."