Everstein na winst koploper

's-hertogenbosch • Gezien het grote aantal riante kansen had SC Everstein eigenlijk met dubbele cijfers moeten winnen van SV BLC. Toch werd de overwinning pas kort voor tijd veilig gesteld: 2-3. Na een kwartier opende Simon van Zante de score: 0-1. Niet veel later gingen de gasten twee keer in de fout en kwam de thuisploeg ineens aan de leiding. Omdat Van Zante vlak voor rust zijn tweede treffer maakte, zochten beide ploegen in evenwicht de kleedkamers op. In het eerste kwartier van de tweede helft creëerden de bezoekers net als voor rust tal van opgelegde kansen. Met name aan Robbie de Roos waren ze echter niet besteed. Vlak voor tijd completeerde Van Zante zijn hattrick en gingen de punten alsnog mee naar Everdingen.

"We hadden voor rust al royaal op voorsprong moeten staan. Pluspunt is dat we collectief goed bezig zijn. Hoewel het nog veel beter kan, denk ik dat elke tegenstander tot het gaatje moet gaan om van ons te winnen. Voorlopig zijn we koploper en zowel de technische staf als de selectie willen dat nog wel even blijven", lachte trainer Carel van der Velde.