LRC buigt na rode kaart en twee penalty's

leerdam • LRC moest in Leerdam koploper SVL met 1-3 de derde zege toestaan. Na een 1-0 voorsprong nekten een rode kaart en twee penalty's de thuisclub. Na een saaie eerste helft was de 0-0 ruststand terecht. LRC begon na rust sterk en nam al snel de leiding. Bart Barendregt veroverde door goed stoorwerk de bal en Arwin van Soest rondde af: 1-0. Een rode kaart voor Maikel van de Water gooide na een kwartier roet in het eten. Hij beantwoordde een SVL-overtreding met natrappen en moest het veld uit. Met tien man hield LRC de 1-0 nog tien minuten vast. Totdat Rogier Gerritsen invaller Selçuk Albayrak vloerde en Rik van Leeuwen de penalty benutte: 1-1. Tien minuten later kreeg SVL weer een penalty. Bij een solo van Danny Kuijer maakte Rogier Gerritsen hands. Weer schoot Rik van Leeuwen raak: 1-2. Kort voor tijd stelde Ali Alkan met 1-3 de SVL-winst veilig. Na het goede begin van de tweede helft voor LRC een fikse domper. Eén kwartier goed voetbal is nu eenmaal niet genoeg.