Dittie van Zee lijsttrekker CDA

24 sep 2018, 17:18

regio • Dittie van Zee uit Herwijnen is gekozen tot lijsttrekker van CDA West Betuwe - de samenvoeging van de CDA-afdelingen in Neerijnen, Lingewaal en Geldermalsen. Ze vormt samen met Hein van Harten uit Deil en Adriaan Hakkert uit Heesselt de top drie van de CDA-kandidatenlijst.

q www.facebook.com/cdawestbetuwe


SGP kiest kandidaten

vijfheerenlanden • SGP Vijfheerenlanden heeft op haar startavond in Lexmond haar kandidatenlijst bekend gemaakt, na lijsttrekker Arie Keppel uit Leerdam zijn Evert Geluk uit Leerbroek en Dick den Hertog uit Zijderveld op respectievelijk de tweede en derde plek van de kieslijst beland. Op de vierde positie staat Kees Vermaat, het jonge SGP-raadslid uit Zederik. Op plek vijf staat de oude bekende Ton de Bruijn uit Schoonrewoerd en op de volgende plaatsen staan vooral jonge personen als Henri Wijnmaalen (Vianen), Martijn van Genderen (Leerdam) en Dirk de Bruijn (Everdingen). Naast de kandidatenlijst werd ook het verkiezingsprogramma met als thema 'Bereik je bestemming' aan de aanwezigen gepresenteerd. De SGP heeft ook prompt een nieuwe website gelanceerd waar de hele kandidatenlijst is te vinden en meer informatie over de kandidaat-raadsleden.

q www.sgpvijfheerenlanden.nl


Recordbedrag voor Spierfonds

leerdam • De Leerdamse afdeling van het Prinses Beatrix Spierfonds heeft tijdens de afgelopen collecteweek het recordbedrag van 2.182,36 euro opgehaald.