Herovina verslikt zich in Well

well • Herovina wist op de eerste speeldag niet de winnen van Well. Glenn Calor zag dat zijn huidige ploeg niet verder kwam dan 1-1 tegen zijn oude ploeg.

"We hadden natuurlijk op meer gehoopt en waren er ook wel vanuit gegaan dat we hier konden winnen", gaf Calor na afloop toe. Het spel van Herovina kwam voor rust niet echt goed uit de verf. "Zij maakten het ons lastig, maar wij speelden ook gewoon niet goed", vond Calor. Well kwam voor rust op voorsprong uit een strafschop na een handsbal van Damian van Mourik. Daarna schudde Herovina die tegenslag van zich af en kreeg het kansen. Alleen Jesse van Vliet wist te scoren, waardoor Herovina genoegen moest nemen met een punt.

ASH wint geflatteerd

hellouw • ASH pakte in de eerste speelronde de winnende draad van het eind van vorig seizoen direct op. Trainer Ron Laros was echter ook realistisch na de 3-1 overwinning op Lekvogels. "We hebben geflatteerd gewonnen. Zij hadden na twintig minuten met 0-2 voor kunnen of misschien wel moeten staan."

De eerste aanval van ASH was dankzij Edwin van Noord echter direct raak. Twaalfminuten later stond het dankzij twee treffers van Danny Bijl 3-0. "Toen hadden we ook nog verder kunnen uitlopen", vond Laros. "Na rust konden of wilden mijn spelers niet echt heel erg meer." In blessuretijd maakten de gasten uit Lexmond nog de 3-1.