• Het team van Heukelum 2, de winnaar van vorig jaar.
• Het team van Heukelum 2, de winnaar van vorig jaar. Foto: Aangeleverd

Van Ekeren sponsort Voetbalmoment

regio • Ook komend seizoen biedt regio-voetbal de mogelijkheid om leuke of opmerkelijke filmpjes in te sturen. Voor het derde jaar is Van Ekeren de sponsor van dit item.

"We zijn als sponsor heel tevreden over het platform. Het is toch fantastisch om al die fragmenten van het regionale amateurvoetbal te zien", zegt Jesse van Ekeren namens Van Ekeren Hypotheken & Verzekeringen. "Er zijn de afgelopen twee jaar meer dan 400 filmpjes ingestuurd. Naast alle aandacht voor eerste elftallen biedt dit ook een podium aan lagere elftallen en zeker ook jeugdvoetbal. Vooral daar gebeuren leuke dingen op de velden."

Na Van Ekeren Kuiper en Boveko zal het item dit jaar de naam Van Ekeren Voetbalmoment dragen. "De slogan is: 'Film, app, win'", legt Jesse van Ekeren uit. "Het is tegenwoordig heel eenvoudig om met je smartphone filmpjes te maken. Die kun je via Whatsapp ook nog direct versturen. Sla het nummer 06 1032 0260 alvast in je telefoon op." Er is voor dit seizoen gekozen voor een iets gewijzigde opzet. Er kan nu gestemd worden op het Van Ekeren Videomoment van de Maand, waar vorige jaren een weekwinnaar werd gekozen. Ook is er met een eigen categorie extra aandacht voor het jeugdvoetbal. Er is dus een Junior- en een Senior Voetbalmoment van de Maand. In beide categorieën bestaat de prijs uit 75 euro retour op een auto- of bromfietsverzekering én een Bol.com cadeaubon ter waarde van 15 euro. Na het seizoen wordt één filmpje gekozen tot Voetbalmoment van het Jaar. De winnaar van deze prijs krijgt een voetbaldag in de Kuip in het seizoen 2019/2020 met vier toegangskaarten voor het bezoek aan een wedstrijd van Feyenoord tegen een subtopper incl. diner en consumpties.