Haaften verder met volle buit

haaften • Haaften plaatste zich met negen punten uit drie duels als duidelijke groepswinnaar voor de volgende bekerronde. Na zeges op GVV en ASH werd ook DSS'14 verslagen. Haaften kwam in Heesselt echter pas na rust op stoom. Na een 2-2 ruststand werd het 2-6. DSS'14 deed in de eerste helft heel behoorlijk mee tegen Haaften. De thuisploeg nam zelfs brutaal de leiding, maar moest toch toestaan dat de wedstrijd halverwege met 2-2 in evenwicht was. De goals van de thuisploeg werden gemaakt door Sander van Alphen en Ferry Hellingerwerf. Namens Haaften scoorden Danny Verwolf en Tomasz Kilian. Goals Thijmen Gerringa, Michael Smit, opnieuw Kilian en Johnnie Noorthoek brachten Haaften na rust de winst. Haaften wist op dat moment echter al dat het aan een gelijkspel genoeg had. Zelfs een kleine nederlaag had volstaan om de volgende ronde te bereiken. Donderdagavond speelden GVV en ASH hun laatste wedstrijd al. ASH liet bij GVV de kans op een tweede bekerzege glippen. Na een 0-2 en 2-3 voorsprong pakte de thuisploeg met 5-3 alsnog de winst. De Hellouwse productie werd verzorgd door Jens Duizer, Danny Bijl en Edwin van Noord.