Bridgeclub Beesd

beesd • Cor van Alphen en Gerry Versteegh wonnen vorige week woensdag de competitieronde bij bridgeclub Beesd. De uitslag: Cor van Alphen en Gerry Versteegh - 59,11%, 2. Rinske Barlo & Ria Donker - 58,33%, 3. Maarten Bults & Jan van der Lingen - 54,95%, 4. Hugo Prakken en Janske van de Water - 54,43%, 5. Mari Jägers & Lenie Versteegh - 54,17%, 6. Elly Gietman & Judie Wakkermans - 53,13%.


Bridgecursus voor beginners

beesd • Bridgeclub Beesd verzorgt komend najaar een bridgecursus voor beginners. De cursus omvat tien lessen van ongeveer twee uur. Na deze cursus weten deelnemers voldoende om mee te spelen op de club. De cursus is ook geschikt voor thuisbridgespelers. Wie interesse heeft kan contact opnemen met Annelies de Klerk: 0345-682379 of mail naar anneliesdeklerk@gmail.com.


Anna van der Meiden zevende

heukelum • Jan van Arckel-wielrenster Anna van der Meiden uit Heukelum (categorie 6) is zondag zevende geworden tijdens de jeugdronde van de Molenberg in Heerlen. Een echte klimwedstrijd. Anna draaide lange tijd in de kop mee, maar moest de laatste gronde solo verder.


Jakobsen wint in Ronde van Slowakije

galanta/heukelum • Fabio Jakobsen heeft zondag de laatste etappe in de Ronde van Slowakije op zijn naam geschreven. Daarmee maakte hij zijn sprintnederlaag eerder in de ronde goed. De Heukelummer versloeg dit keer wél de Italiaan Matteo Pelucchi, in een spannende eindstrijd. Ploeggenoot Julian Alaphilippe kroonde zich tot eindwinnaar. In de slotetappe naar Galanta kwamen al vroeg zes renners los. Hun voorsprong van een paar minuten was niet genoeg om uit de greep te blijven van het peloton.